Pondělí 6. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Rajčatová s tarhoňou | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřová kýta pečená na cibuli, česneku a rozmarýnu se šťouchanými bramborami | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Smažená mozzarella na listech salátů s cherry rajčaty, bylinkovým dresinkem a rozpečenou bagetkou | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Americana (smetana, mozzarella, šunka, žampióny, kukuřice) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g ČERSTVÉ PENNE S BAZALKOVÝM PESTEM A FILÍROVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
Úterý 7. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Krůtí Kung Pao se zeleninou a arašídy, curry rýže | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Domácí bramborové šišky se švestkovými povidly a mákem, přepuštěné máslo | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Milano (rajčatová omáčka, mozzarella, slanina, paprika, čerstvé feferonky) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM CHEDDAR, SLANINOU, ČERSTVOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU OMÁČKOU, PODÁVANÝ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI | 169 Kč |
Středa 8. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Mrkvový krém se zázvorem | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Penne Spinaci s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou, sypané sýrem Grana | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Gratinovaná cuketa s boloňským ragů a mozzarellou, česneková bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Caprese (rajčatová omáčka, mozzarella, čerstvá rajčata, rukola) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU, MAČKANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU A MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁTEK | 169 Kč |
Čtvrtek 9. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Krémová česnečka s chlebovými krutony | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Rizoto s vepřovým masem a zeleninou sypané sýrem Eidam, kyselý okurek | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Zeleninový salát s tuňákem, červenou cibulkou a vejcem, rozpečená bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Cardinale s kukuřicí a kozími rohy (rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, kukuřice, kozí rohy) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200 g KUŘECÍ PRSO BALENÉ V PANCETTE S PEPŘOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S OPÉKANÝMI BRAMBORAMI GRANAILLE | 169 Kč |
Pátek 10. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Francouzská cibulačka s bílým vínem a sýrovým krutonem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem s bramborovou kaší | 129 Kč |
MENU 2 | |
400g Tatranské halušky s bryndzou a restovanou slaninou | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Fantazia (smetana, sýry Mozzarella, Ricotta, listový špenát, šunka) | 139 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
200g VEPŘOVÁ KOTLETA V ÚPRAVĚ SOUS-VIDE PODÁVANÁ NA ŠAFRÁNOVÉM RISOTTU SYPANÁ SÝREM GRANA, POLNÍČEK | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
0,3l Krušovice nealko | 24 Kč |