Čtvrtek 3. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Dýňový krém s krutony | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažený kuřecí řízek v mandlové strouhance s petrželovými bramborami a okurkovým salátkem | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Cardinale s kukuřicí (rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, kukuřice) | 129 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g ČERSTVÉ SPAGHETTI CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, ŽLOUTKEM, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
Pátek 4. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Hovězí vývar s masem a zeleninou | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Rizoto s vepřovým masem, paprikou a hráškem, sypané sýrem Mozzarella, okurek | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Salami (rajčatová omáčka, mozzarella, salám) | 129 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
200g KUŘECÍ STEAK NA RESTOVANÝCH FAZOLKÁCH S BABY KAROTKOU PODÁVANÝ S OPÉKANÝMI BRAMBORAMI GRENAILLE | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,3l Coca-Cola postmix | 35 Kč |
0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
0,3l Zlatopramen nealko | 24 Kč |