Pondělí 28. 9. | |
---|---|
ZAVŘENO | |
STÁTNÍ SVÁTEK |
Úterý 29. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Rajčatová s bazalkou | 19 Kč |
MENU 1 | |
120g Variace smažených sýrů Eidam, Sedlčanský hermelín s petrželovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
350g Mix listových salátů s vepřovými nudličkami v gyros koření, tzatziki, rozpečený toust | 109 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
400g ČERSTVÉ SPAGHETTI AGLIO OLIO PEPERONCINO S FILÍROVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM, SYPANÉ SÝREM GRANA A RUKOLOU | 169 Kč |
Středa 30. 9. | |
---|---|
Polévka | |
Čočková s mrkví | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Gratinované kuřecí prsíčko s rajčaty a sýrem Mozzarella, bazalková omáčka a smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
2 ks Palačinky s krémovým mascarpone, malinovou omáčkou a hoblinkami čokolády | 109 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
400g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA HOUBOVÉM RISOTTU ZJEMNĚNÉ SMETANOU A BÍLÝM VÍNEM, SYPANÉ SÝREM GRANA A RUKOLOU | 169 Kč |
Čtvrtek 1. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Pikantní kuřecí s nudlemi a chilli | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Penne Spinaci s vepřovou panenkou, listovým špenátem a smetanou, sypané sýrem Grana | 119 Kč |
MENU 2 | |
350g Zeleninový salát s tuňákem, červenou cibulkou a vejcem, rozpečená bylinková bageta | 109 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g ŠPIKOVANÁ HOVĚZÍ KÝTA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ, ČERVENÉM VÍNĚ A ROZMARÝNU, BRAMBOROVÉ RÖSTI | 169 Kč |
Pátek 2. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Kulajda s houbami a vejcem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Domácí sekaná pečeně s bramborovou kaší, cibulkou a kyselím okurkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
350g Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, šunkou, sýrem a jogurtovým dresinkem | 109 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
200g KRŮTÍ ŠPÍZY S PAPRIKOU, CIBULÍ, SLANINOU PODÁVANÉ S AMERICKÝMI BRAMBORAMI, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,2l Coca-Cola | 41 Kč |
0,3l Zlatopramen nealko | 24 Kč |