| Pondělí 28. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Mrkvový krém se zázvorem | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Kuřecí kung - pao s arašídy, dušená rýže | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Grilovaný sýr Mozzarella balený v parmské šunce podávaný na listech salátů s cherry rajčaty a rozpečenou česnekovou bagetkou | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Speck s kukuřicí (rajčatová omáčka, mozzarella, kukuřice, anglická slanina) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S RESTOVANÝMI FAZOLKAMI SE SLANINOU, DEMI GLACE OMÁČKOU A OPÉKANÝMI BRAMBORAMI GRENAILLE S BYLINKAMI | 169 Kč |
| Úterý 29. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Vepřové výpečky na smetanovém špenátu s vařeným bramborem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 300g Bramborové knedlíky plněné švestkami, sypané cukrem a mákem, přelité přepuštěným máslem | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Bianca (smetana, mozzarella, šunka, pórek) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 200g KUŘECÍ STEAK PODÁVANÝ NA KRÉMOVÉM RISSOTTU SE SUŠENÝMI RAJČATY A OLIVAMI, ZDOBENÉ RUKOLOU A SÝREM GRANA | 169 Kč |
| Středa 30. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Gulášová s bramborem | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 300g Tortilla plněná krůtími smaženkami, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Hrachová kaše s opečenou klobásou, cibulkou a okurkem, chléb | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Con Pesto e olive (rajčatová omáčka, sýry Mozzarella, Grana, cherry rajčata, olivy, bazalkové pesto) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 400g GNOCCHI FUNGHI S KOUSKY GRILOVANÉ VEPŘOVÉ PANENKY ZJEMNĚNÉ SMETANOU, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
| Čtvrtek 1. 7. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Česnečka s chlebovými krutony | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Domácí sekaná pečeně s bramborovou kaší, cibulkou a kyselím okurkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Mexický zeleninový salát s kuřecím masem, sweet chilli omáčkou a tortillovými chipsy | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Bella Nicoleta (smetana, mozzarella, šunka, hermelín, brusinky) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 400g ČERSTVÉ SPAGHETTI CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, ŽLOUTKEM A SÝREM GRANA | 169 Kč |
| Pátek 2. 7. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Hráškový krém s opečenou slaninou | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Svratecké hovězí nudličky s cibulí, paprikou a žampióny, jasmínová rýže | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 200g Smažený květák s pažitkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Pollo (rajčatová omáčka, mozzarella, kuřecí maso, listový špenát, vejce) | 139 Kč |
| TIP šéfkuchaře | |
| 150g PEČENÉ FILÁTKO Z PRSTRUHA LOSOSOVITÉHO NA MÁSLE A BYLINKÁCH, PODÁVANÉ S RUKOVÝM SALÁTKEM, LIMETKOVÝM DIPEM A ROZPEČENOU BAGETKOU | 169 Kč |
| Nabídka baru | |
|---|---|
| 0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
| 0,3l Krušovice nealko | 24 Kč |
