Pondělí 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Grilovaný krůtí steak s pepřovou omáčkou a smaženými hranolkami Julienne | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Zeleninový salát s tuňákem, vejcem a červenou cibulkou, rozpečená bylinková bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Caprese (rajčatová omáčka, mozzarella, čerstvá rajčata, rukola) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g ČERSTVÉ SPAGHETTI PROSCIUTTO S CHERRY RAJČATY A BAZALKOVÝM PESTEM, SYPANÉ SÝREM GRANA A ZDOBENÉ RUKOLOU | 169 Kč |
Úterý 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
Brokolicový krém | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Hovězí nudličky s paprikou, pórkem a žampióny, smažené bramborové rösti | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky sypané cukrem a strouhaným tvarohem, přelité přepuštěným máslem | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Milano (rajčatová omáčka, mozzarella, slanina, paprika, čerstvé feferonky) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g KUŘECÍ STEAK NA CITRÓNOVÉM PEPŘI SE ŠAFRÁNOVÝM RISOTTEM S BÍLÝM VÍNEM, A SMETANOU, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
Středa 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
Mexická fazolová | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Fusilli Con Pollo se smetanovou omáčkou s houbami a kuřecím masem, sypané sýrem Grana | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Grilovaný sýr Halloumi na listech salátů s baby špenátem, konfitovaným česnekem a sušenými rajčaty, rozpečená bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Americana (smetana, mozzarella, šunka, žampióny, kukuřice) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
150g ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE S BRAMBOROVO-HRÁŠKOVÝM PYRÉ A SALÁTKEM Z POLNÍČKU | 169 Kč |
Čtvrtek 22. 7. | |
---|---|
Polévka | |
Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampióny s petrželovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Tripoli (rajčatová omáčka, mozzarella, pikantní salám Ventricina, cibule, vejce) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
150g KRŮTÍ MEDAILONKY PODÁVANÉ SE ZELENINOU RATATOUILLE A BYLINKOVÝM KUSKUSEM | 169 Kč |
Pátek 23. 7. | |
---|---|
Polévka | |
Kapustová s uzeninou | 19 Kč |
MENU 1 | |
350g Tortillová placka plněná grilovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou, sýrem Mozzarella a česnekovým dresinkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Tatranské halušky s bryndzou zdobené opečenou slaninou | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Fantazia (smetana, sýry Mozzarella, Ricotta, listový špenát, šunka) | 139 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
150g SMAŽENÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ “ PORTHAUS “ PODÁVANÁ S MAČKANÝMI BRAMBORAMI A JARNÍ CIBULKOU, BYLINKOVÝ DIP | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
0,3l Krušovice nealko | 24 Kč |