Pondělí 18. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Čočková s klobásou | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový plátek na houbách s dušenou rýží Basmati | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Smažená Mozzarella na listech salátů s cherry rajčaty a bylinkovým dresinkem, rozpečená bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Bolognese (rajčatová omáčka, sýry Mozzarella, Grana, boloňská směs) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g ČERSTVÉ SPAGHETTI AGLIO OLIO PEPERONCINO S FILÍROVANÝM KRŮTÍM PRSÍČKEM, SYPANÉ SÝREM GRANA A RUKOLOU | 169 Kč |
Úterý 19. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Gulášová s bramborem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem s bramborovou kaší | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Domácí kefírové lívanečky s vanilkovou omáčkou, borůvkami a šlehačkou | 119 Kč |
PZZA | |
Pizza Tonno e Cipola (smetana, mozzarella, tuňák, cibule, rajčata, bazalkové pesto, citrón) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS-VIDE NA DÝŇOVÉM RISOTTU SE SÝREM GRANA | 169 Kč |
Středa 20. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Kuřecí vývar s játrovou rýží a kořenovou zeleninou | 19 Kč |
MENU 1 | |
350g Penne Spinaci s kousky vepřové panenky, sypané sýrem Grana | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Salát Caesar s ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem, opečenou anglickou slaninou a krutony | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Vegetariana (rajčatová omáčka, Mozzarella, lilek, rajčata, kukuřice, žampióny) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
150g ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SALÁTKEM Z ČERSTVÉ ZELENINY, HOŘČIČNÝM DRESINKEM A PEČENÝMI BRAMBORAMI GRENAILLE | 169 Kč |
Čtvrtek 21. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Krém z červené řepy s nočkem zakysané smetany | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Čevabčiči s hořčicí, červenou cibulí a petrželovými bramborami | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Mix listových salátů s rajčatovou salsou a kornoutky z parmské šunky, rozpečená bagetka | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Quattro Formaggi (smetana, sýry Mozzarella, Gorgonzola, Grana, Ricotta) | 139 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g GNOCCHI S KOUSKY GRILOVANÉHO LOSOSA VE SMETANOVÉ OMÁČCE S BÍLÝM VÍNEM A TYMIÁNEM, ZDOBENÉ RUKOLOU | 169 Kč |
Pátek 22. 10. | |
---|---|
Polévka | |
Celerová s pohankou | 19 Kč |
MENU 1 | |
230g Pečené kuřecí stehno na bylinkách se zeleninovým bulgurem | 129 Kč |
MENU 2 | |
200g Smažené květákové růžičky s petrželovými bramborami a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
PIZZA | |
Pizza Salami (rajčatová omáčka, Mozzarella, salám) | 139 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
200g VEPŘOVÁ KOTLETA Z GRILU SE SÁZENÝM VEJCEM A OPEČENOU ANGLICKOU SLANINOU, AMERICKÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
0,3l Krušovice nealko | 24 Kč |