Pondělí 14. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Gratinované kuřecí prsíčko s rajčaty a sýrem Mozzarella, smažené hranolky, bylinkový dip | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Grilovaný hermelín na listech salátů s cherry rajčaty a brusinkami, rozpečenou bagetkou | 109 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
350g ČERSTVÉ PENNE S BAZALKOVÝM PESTEM A KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY, SYPANÉ SÝREM GRANA, RUKOLA | 169 Kč |
Úterý 15. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Rajčatová s tarhoní | 19 Kč |
MENU 1 | |
120g Smažené sýrové trojhránky s petrželovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU PIZZA | |
Pizza Tonno e Cipola (smetana, mozzarella, tuňák, cibule, rajčata, bazalkové pesto, citrón) | 129 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO PODÁVANÉ NA KRÉMOVÉM RISOTTU SE SUŠENÝMI RAJČATY A OLIVAMI, SYPANÉ SÝREM GRANA A RUKOLOU | 169 Kč |
Středa 16. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Kuřecí krém | 19 Kč |
MENU 1 | |
400g Spaghetti s boloňským hovězím ragů sypané sýrem Grana | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Pařený kynutý knedlík s povidly „GERMKNÖDEL“ s vanilkovým krémem, mákem a přepuštěným máslem | 109 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
150g VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ V PANCETTE SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU A OPÉKANÝMI BRAMBORAMI GRENAILLE | 169 Kč |
Čtvrtek 17. 12. | |
---|---|
Polévka | |
Česnečka s chlebovými krutony | 19 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno na kořenové zelenině a bylinkách, jasmínová rýže | 119 Kč |
MENU PIZZA | |
Pizza Vulkano (rajčatová omáčka, mozzarella, klobáska, cibule, feferonky) | 129 Kč |
Tip šéfkuchaře | |
200g HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM CHEDDAR, SLANINOU, ČERSTVOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU OMÁČKOU, PODÁVANÝ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI | 169 Kč |
Pátek 18. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZNOS PO OBCHODNÍM CENTRU | |
Polévka | |
Kulajda s houbami a vejcem | 19 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažený holandský řízek s bramborovou kaší a vídeňskou cibulkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
350g Tarhoňový salát s tuňákem, bazalkovým pestem a čerstvou zeleninou | 109 Kč |
MENU PIZZA | |
Pizza Fantazia (smetana, sýry Mozzarella, Ricotta, listový špenát, šunka) | 129 Kč |
TIP šéfkuchaře | |
200g KUŘECÍ PRSÍČKO PODÁVANÉ S GRILOVANOU ZELENINOU A ROZPEČENOU BYLINKOVOU BAGETKOU | 169 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
0,3l Zlatopramen nealko | 24 Kč |
0,3l Coca-Cola postmix | 35 Kč |