| Pondělí 1. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Pikantní kuřecí s nudlemi | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 120g Smažený sýr Eidam s pažitkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Vepřové nudličky v "GYROS" koření na listech salátů, tzatziki, rozpečená bagetka | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Toscana (rajčatová omáčka, Mozzarella, šunka, čerstvé žampióny) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 350g ČERSTVÉ SPAGHETTI CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, ŽLOUTKEM A SÝREM GRANA | 169 Kč |
| Úterý 2. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Minestrone | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 400g Fusilli s vepřovou panenkou ve smetanové omáčce s hřiby, sypané sýrem Grana | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 300g Kynuté borůvkové knedlíky sypané cukrem a strouhaným tvarohem, přelité přepuštěným máslem | 119 Kč |
| PZZA | |
| Pizza Tripoli (rajčatová omáčka, Mozzarella, pikantní salám Ventricina, cibule, vejce) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 200g KUŘECÍ ŠPÍZY PROKLÁDANÉ PAPRIKOU, CIBULÍ A SLANINOU S AMERICKÝMI BRAMBORAMI A CHILLI DRESINKEM | 169 Kč |
| Středa 3. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Uzená s masem a kroupami | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Cikánská hovězí pečeně s divokou rýží | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Salát Caprese s bazalkovým pestem, rajčaty a Mozzarellou, rozpečená česneková bagetka | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza La Crema (smetana, sýry Mozzarella, Grana, šunka) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 150g ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE S BRAMBOROVO-HRÁŠKOVÝM PYRÉ A MÍCHANÝM SALÁTKEM | 169 Kč |
| Čtvrtek 4. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Zelná s klobásou | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 350g Tortilla plněná krůtími smaženkami, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Čočka na kyselo se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou a okurkem, chléb | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Speck s kukuřicí (rajčatová omáčka, Mozzarella, kukuřice, anglická slanina) | 139 Kč |
| Tip šéfkuchaře | |
| 350g KOUSKY GRILOVANÉHO LOSOSA NA KRÉMOVÉM RISOTTU S CHERRY RAJČÁTKY ZDOBENÉ POLNÍČKEM | 169 Kč |
| Pátek 5. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a kořenovou zeleninou | 19 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Vepřové výpečky na smetanovém špenátu a domácím bramborovým knedlíkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Tarhoňový salát s tuňákem, olivami, čerstvou zeleninou a bazalkovým pestem | 119 Kč |
| PIZZA | |
| Pizza Con Pesto e olive (rajčatová omáčka, sýry Mozzarella, Grana, cherry rajčata, olivy, bazalkové pesto) | 139 Kč |
| TIP šéfkuchaře | |
| 200g KRŮTÍ STEAK Z GRILU SE ZELENINOU RATATOUILLE PODÁVANÝ S BYLINKOVÝM KUSKUSEM | 169 Kč |
| Nabídka baru | |
|---|---|
| 0,2l Coca-Cola Zero | 41 Kč |
| 0,3l Krušovice nealko | 24 Kč |
